nEURO-BIOLOGIA
STRESULUI

Cum transformăm stresul în aliat și care sunt instrumentele practice pentru a ne crește reziliența cu Paul Olteanu.

CONCEPT

Luni întregi de lucru peste program. Liste de to-do care par că nu se mai termină. Responsabilități permanente acasă și la birou și tot mai puține resurse pentru a le gestiona. Sună familiar?

 

Ce facem cu stresul care pare că ne acaparează viețile și cum putem deveni mai rezilienți în fața lui?


În acest Masterclass, vei explora în profunzime relația strânsă între stres, performanță, motivație și sănătate, dar mai ales, vei descoperi exemple și exerciții rapide de recuperare, plus strategii sustenabile pentru creșterea rezilienței.

TEMATICĂ

 1. Deturnarea emoțională, Răspunsul Defensiv și cum ne pierdem (parțial) mințile

 2. Teoria polivagală – cele 3 stări de activare ale sistemului nervos
 3. Legătura dintre stres, motivație și performanță
 4. Diferențele între stresul acut și cel cronic
 5. Burnout
 6. Metode rapide și în moment de recuperare după deturnări emoționale
 7. Creșterea sustenabilă a rezilienței
  • Practici fizice
  • Strategii mentale
  • Principii legate de mediu

CE BENEFICII ÎȚI ADUCE MASTERCLASS-UL

Claritatea mentală în momente importante

Descoperi cum să recunoști și să gestionezi deturnarea emoțională și răspunsul defensiv, și cum îți menții claritatea mentală în momentele importante pentru tine.

Teoria polivagală în viața de zi cu zi

Descoperi cele trei stări de activare ale SNA și cum te poți ajuta de ele ca să navighezi situațiile amenințătoare.

Presiunea utilă vs. stresul ucigător

Descoperi cum stresul, performanța și motivația sunt legate și dezvolți strategii prin care să îți menții echilibrul între provocări și resurse personale.

Stresul acut și stresul cronic

Înțelegi diferențele dintre stresul acut și cel cronic și descoperi modalități prin care să-l reduci pe cel cronic, în timp ce crești starea de bine de zi cu zi.

Cum previi burnout-ul

Descoperi modalități de gestionare și prevenire a burnout-ului, învățând cum să recunoști simptomele și să-ți menții energia și motivația chiar și în perioadele critice.

Teorie și practică

Explorezi atât teoriile cu fundament științific, cât și exemple și exerciții practice astfel încât să construiești un ecosistem care să îți susțină starea de bine, acasă și la birou.

Exerciții și exemple

Descoperi cum să integrezi practicile fizice și strategiile mentale în viața ta de zi cu zi, pentru a-ți menține echilibrul și a face față stresului într-un mod sănătos și eficient.

ÎNVAȚĂ ÎN RITMUL TĂU

Noi credem că învățarea are multe forme și te încurajăm să înveți în stilul și în ritmul tău. Iată ce am creat pentru tine:

 • 4 ore de training preînregistrat cu Paul Olteanu
 • Suport video și rezumate vizuale pentru întreg cursul
 • Quiz-uri prin care testezi cât de multe ai înțeles din curs
 • 40% reducere la abonamentul Premium, cu acces la peste 150 de ore de conținut audio-video
 • 1 lună de acces gratuit în comunitatea restrânsă, unde poți pune întrebări direct echipei Mind Architect

La finalizarea cursului mai primești:

 • Diplomă emisă de Mind Architect 
 • 9 Credite ICF: 4 pentru exersarea competențelor core + 5 pentru resource  development.

NEUROBIOLOGIA STRESULUI

 €325  €227 până pe 26 aprilie

Înveți despre cum reacționează sistemul nervos în situațiile stresante, dar, mai ales, ce poți face concret pentru a avea grijă de corpul și de mintea ta și cum îți poți construi pe termen lung un ecosistem prielnic.

BUNDLE RECOMANDAT

 €450  €375

Noi credem că atât fundația, cât și aprofundarea sunt importante. De aceea, am creat pentru tine un bundle din care vei învăța atât cele mai importante concepte din neuroștiință, cât și felul în care reacționează creierul la situațiile stresante. Toate acestea aplicate în viața de zi cu zi.

Ascultă un episod relevant

O mostră din curs

Previous slide
Next slide

Autorul cursului

Paul Olteanu

Master Trainer, 
Executive Coach

Paul Olteanu activează ca Master Trainer și Executive Coach, specializat în comunicare, neuroștiință și procese de transformare.

În 2019, Paul a fost desemnat cel mai bun trainer (Gold Award) și al doilea cel mai bun coach (Silver Award) din România, la gala „L&D Awards”. Topul a fost realizat în urma votului direct a 567 de directori și manageri de HR din toată țara.

În 2021, și ca urmare a creșterii de care s-a bucurat Mind Architect, Paul a câștigat premiul Absolute Online Personality of the Year acordat în cadrul Webstock Awards, iar în 2022 podcastul Mind Architect a câștigat la aceeași gală locul 1 pentru cel mai bun podcast sprijinit de un brand din România.

ÎȚI MAI RECOMANDĂM:

BRAIN BASICS

Deși funcționăm pe pilot automat, avem impresia că ne putem controla emoțiile, senzațiile, gândurile și comportamentele.

Realitatea este că operăm cu un sistem nervos extrem de complex, pe care îl înțelegem foarte...

RECOMANDAREA NOASTRĂ

Noi credem că atât fundația, cât și aprofundarea sunt importante. De aceea, am creat pentru tine un bundle din care vei învăța atât cele mai importante concepte din neuroștiință, cât și felul în care reacționează creierul la situațiile stresante. Toate acestea aplicate în viața de zi cu zi.

OA Cursuri_MI

MEMORIE ȘI ÎNVĂȚARE

Cum poți să înveți constant, ca să ții pasul cu ritmul alert? De ce uită oamenii ce le spui, dar nu uită cum s-au simțit în preajma ta?

Descoperă cum funcționează memoria, care sunt miturile despre invățare și cum poți să îți menții plasticitatea creierului.

Calendar
cursuri live
Mind Architect

Dacă vrei să participi la un curs live sau tema care te interesează nu este încă disponibilă în Online Academy, înscrie-te la unul dintre cursurile și masterclass-urile susținute de trainerii Mind Architect.